Προτάσεις σχετικά με την αποκατάσταση οικίας καταγραφής

Η αποκατάσταση του ξύλινου σπιτιού θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τη συντήρηση του ξύλινου σπιτιού σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης ξύλινου σπιτιού, έχετε κατά νου τις ουσίες που μπορούν να γίνουν ανησυχητικές για τη φυσική εμφάνιση των κορμών σας. Το άμεσο ηλιακό φως, η βροχή, ο άνεμος εκτός από το χιόνι μπορούν σίγουρα να προκαλέσουν όλεθρο στην επιφάνεια των κορμών, παρόλο που τα έχετε σφραγίσει. Για να διατηρήσετε το σπίτι σας με την καλύτερη εμφάνιση, πρέπει να αποκαθιστάτε το ξύλινο σπίτι σας κάθε πέντε χρόνια ή όταν χρειάζεται ανάλογα με τις σκληρές συνθήκες στην περιοχή σας. Φροντίζοντας να απογυμνώσετε προσεκτικά, να λεκι ανακαινιση σπιτιου άσετε, να ελέγξετε τα κούτσουρα για σήψη και να χρησιμοποιήσετε έναν προστατευτικό λεκέ, βοηθά να διατηρήσετε τα ξύλινα σπίτια σας σαν καινούργια.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τα κούτσουρα θα σκουρύνουν και θα φαίνονται άψυχα και ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε αυτόν τον λεκέ για να βάλετε νέο λεκέ. Η απογύμνωση του λεκέ είναι συχνά μια ακατάστατη διαδικασία. Η σωστή και πιο ολοκληρωμένη στρατηγική για την απογύμνωση του λεκέ θα είναι η εκτόξευση καλαμποκιού ή ίσως η αμμοβολή του προηγούμενου λεκέ. Στην ανατίναξη καλαμποκιού, θα χρησιμοποιήσετε μια νοικιασμένη μονάδα για να πυροβολήσετε σπασμένους κόκκους καλαμποκιού στα κούτσουρα, αφαιρώντας τον λεκέ. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν αυτό ως μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Η αμμοβολή κάνει κυρίως το ίδιο, μόνο με λεπτούς κόκκους άμμου. Θα μπορούσατε να νοικιάσετε τον εξοπλισμό από ένα κατάστημα λιανικής ενοικίασης εργαλείων ή ίσως να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ενός ειδικού αναστήλωσης για να το πραγματοποιήσετε.

Προτού εφαρμόσετε ξανά λεκέ για να επαναφέρετε το σπίτι σας στο παλιό μεγαλείο, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να εξετάσετε τους κορμούς. Μέσω της διαδικασίας συστολής και διαστολής των κορμών, εμποτισμού με νερό και επίσης έκθεσης σε έντομα, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι έχετε σαπίσει σε μερικά από τα κούτσουρα σας. Εξετάστε στα σπασίματα των κορμών για κάθε είδους σκοτεινές ή ίσως υγρές περιοχές. Εάν εντοπίσετε σήψη, θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένους ειδικούς σε θέματα ανακαίνισης για να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε το σάπιο ξύλο και στη συνέχεια να το αντικαταστήσετε με νέο ξύλο. Εάν ορισμένοι από τους ελέγχους στο εξωτερικό είναι μεγαλύτεροι από τρία τέταρτα της ίντσας, γεμίστε τους χρησιμοποιώντας μια χάντρα καλαφατίσματος ή ίσως τσουγκρίσματος, ωστόσο αφήστε τους εσωτερικούς ελέγχους ανοιχτούς για να συνεχίσουν να διαστέλλονται και να αναπνέουν τα κούτσουρα. Η εξέταση των αρχείων καταγραφής σας και η διόρθωση μικρών προβλημάτων θα βοηθήσουν την ανακαίνισή σας να προχωρήσει πολύ πιο ομαλά.

Αφού αφαιρεθεί ο λεκές και έχετε εξετάσει προσεκτικά τα κούτσουρα για πιθανές ανησυχίες, μπορείτε να ξαναβάψετε τα κορμούς για να τα προστατέψετε από τα στοιχεία. Επιλέξτε τον λεκέ σας πολύ προσεκτικά. Πολλά έχουν συστατικά που προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UV, τη βροχή και επίσης από έντομα. Σκεφτείτε την τοποθεσία σας πολύ προσεκτικά. Εάν μένετε σε υγρή ή ίσως υγρή περιοχή, επιλέξτε έναν λεκέ που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να αντιστέκεται στην υγρασία. Σε περίπτωση που είχατε προβλήματα με τερμίτες, επιλέξτε ένα με εντομοαπωθητικό.

Η ανακαίνιση στο σπίτι δεν είναι μια δουλειά που ταιριάζει σε όλους. Σκεφτείτε την ιδιοκτησία σας και επίσης την περίπτωσή σας και επιλέξτε τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα με αυτό. Εφαρμόστε τουλάχιστον δύο στρώσεις λεκέ για βέλτιστη κάλυψη, και επίσης σημειώστε το έτος και στη συνέχεια σημειώστε τον στον υπόλοιπο λεκέ. Με αυτόν τον τρόπο, θα θυμάστε πότε θα έρθει η ώρα να το επαναφέρετε 5 χρόνια αργότερα. Να είστε προσεκτικοί στην επιθεώρηση για τυχόν υγρές περιοχές στο σπίτι σας. Το ελαττωματικό σύστημα νερού είναι ο πιο απαραίτητος τομέας για παρακολούθηση.